Stefaan DE ROUCK is sedert oktober 1987 ononderbroken actief als advocaat en legt zich toe op de juridische dienstverlening aan bedrijven en in het bijzonder aan KMO’s in de regio zuid en midden West-Vlaanderen.

Op 1 september 1992 werd een gerenoveerd pand betrokken in het centrum van Ieper aan de Nijverheidstraat 2 (hoek Masscheleinlaan ‘Lage Wieltjesgracht’ en Nijverheidstraat), waar het kantoor vandaag nog altijd gevestigd is. Het kantoor is vlot bereikbaar met de wagen en er is ruime parkeergelegenheid.

 

Onze constante groei leidde tot een uitbreiding en volledige vernieuwing van de kantoren in 2006 en tot het uitbouwen van een hecht team van gedreven medewerkers, bestaande uit drie advocaten en drie administratieve krachten.

Daarnaast kunnen wij vertrouwen op een stevig uitgebouwd netwerk van correspondenten: advocatenkantoren in binnen- en buitenland, voornamelijk maar niet uitsluitend in Frankrijk, Duitsland en Nederland. Onze correspondenten zijn doorgaans kantoren die qua omvang en werkwijze te vergelijken zijn met het onze.

Sinds 1 april 2012 heten wij ADVOCATEN DE ROUCK, DE RYNCK, & HEBBEN.